Les Flors de Bach

Qui no ha sentit parlar alguna vegada de les Flors de Bach?
Aquí us deixem una breu explicació per a entendre d'on venen i com actuen.

Edward Bach va ser un metge gal·lès que es dedicava a la investigació dins del camp de la bacteriologia i l'homeopatia. Bach tenia una gran sensibilitat per la natura i els éssers vius i va desenvolupar una teràpia natural formada per 38 essències, les quals va anar descobrint progressivament: les Flors de Bach.
Fa més de 70 anys que les Flors de Bach estan posant remei a desequilibris emocionals i físics gràcies a les gotes (les més conegudes), els col·liris, els vaporitzadors i les cremes. Les Flors de Bach són beneficioses per a persones, animals i plantes.


A diferència de la medicina tradicional, aquestes essències no tenen contraindicacions i poden ser un complement per a qualsevol altre tractament mèdic.

Segurament molts de vosaltres haureu sentit parlar del Rescue Remedy o Remei Rescat. Aquest remei és una fórmula tancada que es comercialitza en moltes farmàcies y que tracta situacions d'emergència (un disgust, una mala notícia, una punta d'estrés o d'angoixa momentània) equilibrant la ment i frenant l'acceleració del moment; també aporta energia en situacions de decaïment, com en el Jet Lag, per exemple. 


La resta de fórmules es preparen sempre de forma personalitzada, segons les situacions i vivències de cada persona o animal.