Bruce, incapaç de pujar al cotxe? Ja ho veurem!

La Laura, la propietària d'en Bruce, es va posar en contacte amb nosaltres perquè no hi havia manera que l'animal pugés al cotxe. No només això, sinó que en els seus desplaçaments, dins del vehicle, ho passava fatal.
Vam fer una fórmula per aquest problema i li vam sumar unes petites pautes/exercicis de desensibilització per l'acció de pujar al cotxe. La cosa va anar molt bé, perquè en un parell de setmanes ja hi pujava solet. La Laura ens va explicar que dins el cotxe ja no bavejava i que se'l veia més relaxat. El més important és que ara és capaç de viatjar en cotxe, resignat però tranquil. Problema solucionat!
Actualment, en Bruce està tornant a prendre Flors, ja que la mossegada d'un gos una tarda al parc li ha canviat radicalment la seva tolerància als altres gossos. Amb la nova fórmula, es deixa tocar més pels humans, està més carinyós, però encara li falta agafar confiança amb els altres gossos. Poc a poc la va recuperant, però una mossegada que acaba en 11 punts a una orella no és fàcil de superar. Tot i així, amb l'ajuda de les Flors, la paciència dels propietaris i les ganes del Bruce de recuperar-se, ho aconseguirà. Ja hi està molt a prop!