Persones

Potser no som conscients de tot allò que les nostres emocions ens diuen al llarg de la nostra vida. Ningú no ens ha ensenyat a conduir-les, canviar-les o conèixer-les i a vegades, fins i tot, sembla que ens oblidem que les tenim, pel simple fet que no es veuen. Però és que no són importants en el nostre dia a dia?

La nostra salut mental i el benestar personal s'influeixen mútuament depenent de com ens relacionem amb el món. Quan neixem no tenim desenvolupat ni el pensament ni el llenguatge, però en canvi les nostres emocions ens permeten comunicar-nos i saber allò que és bo o dolent per a nosaltres.
Quan experimentem una emoció, creem pensaments en què intervé, en la majoria dels casos, el nostre sistema nerviós. Cada emoció és un senyal d'alarma que s'activa quan interpretem algun canvi a la nostra vida.

Quan tractem persones, es recomana sempre la Teràpia Floral.
Les essències actuen en nosaltres d'una manera infinita: tristesa, angoixa, apatia, negativitat, excés d'alegria, canvis d'humor... 

Cada ésser humà viu les emocions d'una manera diferent y té una mentalitat única. Les Flors de Bach ens ajuden a prendre consciència de les nostres emocions, a aprofundir-hi, a escoltar-nos i a entendre'ns. Tot allò que ens preocupa té un sentit. 

T'hi atreveixes?