Otto, un abans i un després

L'Otto era un Teckel molt sensible i amb moltes pors. L'Alice i en Xavi, ens van trucar perquè l'Otto gestionava molt malament els petards i a l'estiu, a la zona on ells viuen, n'hi ha molts.
Vam fer un preparat d'emergència perquè l'ajudés en aquells dies i el que quedava d'estiu. L'Otto va entendre molt bé el missatge que les Flors de Bach li estaven donant i era capaç de sortir al carrer a fer les seves necessitats, tot i que tornava a casa molt ràpid. De mica en mica, el comportament de l'Otto va anar millorant molt amb l'ajuda de les Flors i dels seus propietaris (recordem que les pautes son molt importants). Les sortides al carrer podien ser més llargues cada dia. L'Alice un dia ens va trucar molt contenta perquè l'Otto ja no tenia tanta por als altres gossos! Es comunicava molt bé i no només això, sinó que era ell qui començava el joc! :-)
Ara mateix l'Otto és un gosset més feliç perquè viu més tranquil. Ja no té tantes pors i passeja perfectament pel parc, jugant amb altres gossos. Van a la platja, a la muntanya, etc.
Durant un període de vacances, va fer moltes coses i tornar a la normalitat li va costar una miqueta: intentava sortir de casa quan la porta s'obria i es quedava ploriquejant si no el portaven. Vam anar amb el temps modificant la fórmula per adaptar-la a tots els canvis que s'anaven produint en ell i en aquesta ocasió ho vam tornar a fer amb èxit. En una setmana, l'Alice ens deia que ja es quedava al seu lloc quan marxaven de casa! 
Actualment, seguim tractant l'Otto a l'espera que les seves emocions i sentiments segueixin sortint i acabi sent el Teckel que porta dins.

Segueix així Otto! ho estàs fent molt bé!