Rescue Remedy o Remedio Rescate

El Rescate és, com el seu nom indica, un tractament d’emergència. A vegades vivim situacions que ens porten a un pic d’estrès, o bé, al contrari, a patir una situació de pèrdua d’energia. En aquests moments puntuals, el Rescate funciona molt i molt bé. El composen 5 de les 38 flors que constitueixen el sistema floral i que són les 5 flors que tracten l’angoixa, l’acceleració, el shock, el descontrol i la reparació de la pèrdua d’energia produïda pel propi shock. Aquest preparat es comercialitza en farmàcies, herbolaris i comerços de productes naturals. El Remedio Rescate és una forma de “sortir del pas”. 
El podem trobar també en crema, per a situacions de cops, cremades, inflamacions, etc. La crema està feta amb les mateixes Flors que les gotes i a més porta un component de neteja. Recomanem prendre el Rescate en moments de nervis, fins i tot abans de parlar en públic, una entrevista, un exàmen, etc. És a dir, sempre que s’hagin d’afrontar situacions compromeses per un mateix. 
Més situacions en què el Rescate ens ajudarà és amb el Jet lag, en què actua equilibrant el cos i la ment i aportant energia en els moments més decaiguts. Aquella sensació en què el cos va per una banda i el cap per l’altra, quan hem passat per un canvi horari. Es pot prendre del goter o bé en un got d’aigua afegint 4 gotes bebent en glops petits. Els animals són uns grans consumidors del RESCalma l'angoixa i els ajuda a canalitzar les pors. Les plantes també són molt agraïdes al Rescate. En situacions d’adaptació de canvis de test ens pot anar molt bé afegir 4 gotes de Rescate a l’aigua de reg o també amb l’aigua de vaporitzar les fulles.
El Rescate el pot prendre qualsevol persona i en nens es recomana que sigui a partir de 4 ó 5 anys. En aquest cas, es comercialitza també en pastilles de tipus caramels.